Prinášame Vám štatistické po ohliadnutie za práve skončenou futbalovou sezónou….

V sezóne 2013/2014 aktívne účinkovali v našom klube 3 mužstvá.

Mužstvo mladších žiakov hralo v I. triede ObFZ Kysúc U-13. Mužstvo viedol ako tréner Mgr. Marián Ukrop. Vedúcim mužstva bol Pavol Labuda. V súťaži, ktorá sa hrala štvorkolovo odohrali mladší žiaci celkom 12 zápasov. Z toho sme zvíťazili v 9 zápasoch, 1 krát bola remíza a 2 krát sme prehrali. Dosiahli sme najlepšie skóre 63:21. Skončili sme na druhom mieste s jednobodovou stratou na Javorník Makov. Najlepším strelcom súťaže sa stal náš hráč Matúš Lazar, druhý najlepší strelec bol Jakub Kmecz. M.Lazar strelil 20 gólov, J. Kmecz dal o 3 góly menej. Nakoľko sa v súťaži hralo málo zápasov, počas celej sezóny sme odohrali veľa prípravných zápasov a zúčastnili sme sa tiež na 3 turnajoch. Zápasy sme hrali prevažne s mužstvami z II. ligy, čo sa na konci sezóny prejavilo na zlepšenej kvalite herného prejavu mužstva. Mladší žiaci celkovo v uplynulej sezóne odohrali(vrátane turnajov) 33 zápasov. Zvíťazili sme v 15 zápasoch, 2krát bola remíza a v 16 zápasoch sme prehrali. Celkovo sme zaznamenali 94 strelených gólov, dostali sme 84 gólov. Počas celej sezóny dal najviac gólov Jakub Kmecz, ktorý rozvlnil sieť súperov 27 krát. Na druhom mieste v tejto štatistike skončil Matúš Lazar, ktorý dal 26 gólov. Na treťom mieste so značným odstupom skončil Daniel Ukrop, ktorý dal 9 gólov.

U-13 MŠK Snežnica
mladší žiaci na turnaji Snežnica cup,U-13, 1.6.2014

Mužstvo prípravky(U-10,U-11) neúčinkovalo v žiadnej súťaži. Počas sezóny sme odohrali veľa prípravných zápasov a najmä množstvo turnajov. Trénerom prípravkárov bol Ing. Peter Smieško, jeho asistentom bol Pavol Labuda. Prípravka sa počas celej sezóny stretávala s najkvalitnejšími mužstvami, pričom aj s TOP tímami sme držali krok. Hrali sme napríklad proti takým mužstvám ako MŠK Źilina, Slovan Bratislava, Fomat Martin, Fotbal Třinec atď. Ani v zápasoch s týmito klubmi sme sa nestratili, a to ani herne a ani výsledkovo. Počas sezóny prípravka odohrala celkom 28 zápasov. V 11 zápasoch sme dosiahli víťazstvo, 5 krát sme remízovali a 12 krát sme ťahali za kratší koniec. Celkové skóre bolo 75:80. Najlepším strelcom v tejto kategórii bol suverénny Michal Kopas , ktorý nasúkal súperovým brankárom celkom 27 gólov. Druhý najlepší strelec sa stal Pavol Labuda, ktorý dal  ako obranca 20 gólov. Na treťom mieste skončil Marko Beňadik, ktorý dal 10 gólov, avšak polovicu sezóny sa liečil z ťažkej zlomeniny nohy. Na jar sa mu podarilo vrátiť na trávniky a bol opäť ťahúňom mužstva prípravky. Títo traja hráči navyše striedavo hrali už aj za mužstvo mladších žiakov, kde sa tiež všetci presadili aj strelecky.

U-10 MŠK Snežnica
prípravka na turnaji Snežnica cup,U-10, 1.6.2014

V sezóne 2013/2014 sme vytvorili pre najmladších hráčov mužstvo mladšej prípravky(U-8,U-9),ktoré tiež odohralo niekoľko zápasov a jeden turnaj. Mužstvo sa pripravovalo pod vedením Petra Smieška a Pavla Labudu. Dôraz bol kladený najmä na tréningový proces. V tomto mužstve učíme chlapcov prvým futbalovým krokom. Trénujú tu chlapci, ktorí sú ešte v predškolskom veku spolu s hráčmi až po rok narodenia 2005. Mladšia prípravka odohrala v sezóne celkom 6 zápasov, v ktorých sme 2 krát vyhrali, 1 krát remizovali a 3 krát sme prehrali . Celkové skóre 18:23. V zápasoch najmenších padalo najviac gólov. Najlepším strelcom sa stal Peťo Labuda, ktorý dal 10 gólov, 3 góly dali Adam Čižmárik a Leo Moravec, pričom prví dvaja menovaní už striedavo hrali aj za starších prípravkárov, kde sa presadili aj strelecky.

mužstvo u-9,2014
mladšia prípravka na turnaji Snežnica cup,U-9, 8.5.2014

Celková štatistika všetkých mužstiev:

V sezóne 2013/2014 sme odohrali celkom 67 zápasov. Vyhrali sme 28 krát, 8 krát sme remizovali a 31 krát sme prehrali. Nastrielali sme 187 gólov, dostali sme 187 gólov, čo je vzácna až neuveriteľná zhoda.

Celkovo sme mali v sezóne 2013/2014 zaregistrovaných v našom klube  37    hráčov, reálne však trénuje u nás viac hráčov. Okrem hráčov narodených v roku 2000, ktorí sa od jarnej časti pripravovali s mladšími žiakmi, najmä u mladších ročníkov neboli hráči zaregistrovaní, čo však chceme dotiahnúť v najbližšom období. Celkovo sa pravidelne na tréningoch zúčastňovalo od 25 do 33 hráčov.

Všetkým za uplynulú sezónu ďakujeme a tešíme sa na sezónu novú!!!

Pridaj komentár