Áno, už tento týždeň vstupujú všetky naše mužstvá do nového súťažného ročníka.

Dorast: nedeľa 30.8.2015 o 13.30 hod. Kysučan Korňa: MŠK Snežnica 

Mužstvo dorastu bude účinkovať v V.lige ObFZ Kysúc. V súťaži štartuje 8 mužstiev. Mužstvo je zložené z kmeňových hráčov MŠK Snežnica a doplnené je o hráčov, ktorí už v našom klube pôsobili v žiackej kategórii a sú kmeňovými hráčmi OŠK Snežnica. Mužstvo vedie Ivan Śevčík, s podporou Mariána Ukropa a Milana Hlavatého. V bráne by mal byť jednoznačnou oporou Patrik Voštenák, ktorému sme zrušili hosťovanie v FC Nitra.

Hoci do súťaže vstupujeme ako nováčik a je ťažké odhadnúť kvalitu iných mužstiev,  my našim chalanom veríme a cieľom je skončiť do tretieho miesta. Veľa bude záležať na prístupe hráčov a či budú pravidelne  chodiť na zápasy, pretože káder je veľmi úzky.

Starší žiaci:  sobota 29.8.2015 o 14.00 hod. MŠK Snežnica: OŠK Rudina

Po minuloročnej premiére v IV.lige ObFZ Kysúc, kedy sme skončili na peknom piatom mieste budeme v tejto súťaži štartovať aj v novej sezóne.

V mužstve starších žiakov došlo k veľkej obmene kádra. V úvodnom zápase nám bude chýbať až 7 hráčov z minuloročnej základnej zostavy. Matúš Lazar dovolenkuje, Matej Čižmárik si lieči zlomeninu nohy. Filip Jančula prestúpil do Stráže a štyria hráči ročníka 2000 prešli do dorastu. Najväčším problémom bol brankársky post. Tento problém sa nám práve dnes podarilo doriešiť. Na ročné hosťovanie k nám z Kuneradu prichádza Patrik Ćáko, ktorý je veľmi kvalitný gólman a veľa od neho očakávame. Do kádra sa po pauze vrátil Ján Pokrívka  a Tomáš Kmecz. Káder sme doplnili tiež hráčmi z mladších žiakov- Pavol Labuda, Teo Moravec, Leo Moravec, Michal Kopas, ktorí budú štartovať prvotne za staršíchj žiakov a ak zápasy mladších žiakov a starších žiakov nebudú kolidovať, pomôžu aj mladým puškám. V súťaži hrá 12 mužstiev. Trénerom starších žiakov je Marián Ukrop. Pomáha mu Jozef Chvastek. V sezóne si trúfame napriek odchodom viacerých hráčov skončiť do 4. miesta. Chlapci hrajú súťažne futbal viac ako 4 roky, takže mužstvo má svoju kvalitu.

Mladší žiaci: nedeľa 30.8.2015 o 10.00 hod. MŠK Snežnica: Tatran Oščadnica

Naši mladí  budú pôsobiť v IV. lige  ObFZ Kysúc-U-13 . Hoci sa na Kysuciach tento ročník premiérovo rozbieha súťaž prípraviek, my sme sa rozhodli našich mladých chlapcov prihlásiť do súťaže mladších žiakov, pretože si myslíme, že táto súťaž im môže dať viac. V mužstve budú hrať hráči najmä prípravkárskeho veku, ktorých (ak to bude možné) doplnia hráči, ktorí už budú nastupovať aj za starších žiakov. Úplnými nováčikmi v tomto mužstve budú Richard Tomáš a Matúš Śevčík, s ktorými tréneri v novej sezóne napriek ich nízkemu veku počítajú aj v súťažných zápasoch. Súťaž mladších žiakov má síce len 5 mužstiev, ale bude sa hrať štvorkolovo, čo znamená, že tak v jeseni ako aj na jar odohrá naše mužstvo po 8 zápasov. Mužstvo pripravuje trénersky tým Peter Smieško, Pavol Labuda, Śtefan Labuda. Cieľom je neskončiť v súťaži horšie ako minulý ročník(3. miesto).

Prípravka: Teší nás, že v poslednom období nám v klube pribudlo veľa malých futbalistov predškolského veku , resp. ktorí nastupujú do základnej školy. Prípravka síce nepôsobí v žiadnej súťaži, ale pod vedením trénerov mladších žiakov trénujú spolu s týmto mužstvom, s tým, že tréningy sú prispôsobené potrebám začínajúcich futbalistov. S prípravkou budeme hrávať turnaje, kde si chlapci zmerajú sily so svojimi rovesníkmi.

 

Sezóna teda začína už tento víkend. Pozývame Vás na zápasy všetkých našich mužstiev!!!

PS: sekcie jednotlivých mužstiev spolu s kádrami budú aktualizované čoskoro. 

 

 

Pridaj komentár