Uplynulý víkend sme odohrali posledné zápasy sezóny 2018/2019. Bola to pre nás netypická sezóna, ktorá sa niesla v znamení spolupráce s ŠK Radoľa. Podrobnejšie sa budeme venovať vyhodnoteniu sezóny v najbližších dňoch v osobitnom článku.

U-19

ŠK Čierne: ŠK Radoľa- MŠK Snežnica 2:0 (1:0)

V závere dlhej a náročnej sezóny na zápas nevycestovalo viacero hráčov, kvalita v horúcom počasí chýbala. V prvom polčase boli domáci lepším mužstvom a vypracovali si i niekoľko šancí, z ktorých jednu aj premenili. My sme neboli ochotní behať a bojovať. Nebezpečne vystrelil Kmecz, ale jeho strelu z vynkla vyškriabal domáci gólman. V druhom polčase sme pridali, hrali sme častejšie na domácej polovici, nepodarilo sa nám však dotiahnúť viaceré akcie do konca. Keď už sme dostali loptu do siete , rozhodca videl pred našou strelou faul , a tak gól nám neuznal. To čo sa nepodarilo nám, podarilo sa na druhej strane domácim a prudkou strelou rozhodli 10 minút pred koncom o svojom víťazstve. Hoci sme chceli  postup osláviť priamo v Čiernom s víťaznou trofejou, tejto sme sa žiaľ nedočkali, tak sme sa aspoň po zápase odfotili vo víťazných tričkách a urobili sme tak bodku za úspešnou sezónou a zrejme tiež aj za úspešnou spoluprácou s klubom z druhej strany Vretňa, ktorá bola prospešná pre všetkých. Vidíme sa v novej sezóne.

DSC00115DSC00114 DSC00117 DSC00121 DSC00122 DSC00139 DSC00165

 

U-15

Snaha Zborov nad Bystricou:MŠK Snežnica-ŠK Radoľa 1:0 (1:0)

Na gól domácich sme nevedeli nájsť odpoveď počas celého zápasu a tak sme v rozlúčkovom zápase prehrali. Nič to však nemení na fakte, že súťaž sme s prehľadom udržali aj do budúcej sezóny.

U-13

Snaha Zborov nad Bystricou:MŠK Snežnica-ŠK Radoľa 1:4 (0:3)

Po dobrom výkone mladší žiaci zavŕšili sezónu zaslúženým víťazstvom na ihrisku súpera a obsadili vynikajúce 6 miesto.

 

U-11

 

Vo štvrtok 13.06.2019 naša prípravka ukončila sezónu ďalším domácim turnajom.  Žiaľ v nekompletnom zložení sme svoje zápasy s Lodnom, Starou Bystricou a Vadičovom prehrali. Za bojovnosť počas celej sezóny mužstvo chválime a chválime tiež trénera Štefana Labudu za trpezlivosť a poctivý prístup k tréningu.

Pridaj komentár